image Дом здравља- Вршац | Абрашевићева бб, 26300 Вршац | +381 13 809 000 | dzvrsac@sbb.rs |

„Нико од нас није рођен као родитељ, то постајемо временом. Да бисмо били родитељи, поред љубави, потребно нам је знање и подршка.“

23.02.2023.

Школи родитељства Дома здравлја Вршац уручена је захвалница за унапређење рада Школе родителјства и несебичну подршку будућим родителјима у њиховој припреми за прве дане родителјства. Представници Дома здравлја Вршац присуствовали су свечаности, која је приређена у свечаној сали Института за јавно здравлје „др Милан Јовановић Батут“ у Београду, коју су организовали Министарство здравлја и Роса вода.

Министарство здравља Републике Србије је подржало иницијативу друштвено одговорне компаније Роса, која је током прошле године издвајала по 1 динар од сваке продате флаше од 1,5 Л за унапређење рада Школа родитељства и подршку и оснаживање патронажне службе.

Школе родитељства из 20 градова и општина, међу којима је и Вршац добиле су поменуту донацију, а до краја месеца ће бити послате специјално дизајниране торбе и брошуре на тему подршке првим данима родитељства које треба да олакшају рад овој служби.